APEAT AB – INTEGRITETSPOLICY

För oss på APEAT AB, org.nr 559013-4168, Östra Storgatan 27 F, 434 41 Kungsbacka, har vi ett åtagande att skydda din personliga information och att vara tydliga och öppna om vilka uppgifter vi samlar in och hur de kommer att användas.

Det här dokumentet är framtaget för att förklara för dig hur vi använder de personuppgifter som du delger oss när du registrerar dig för att få e-postmeddelanden och våra tjänster.

1. Vilka är APEAT?

Vårt fullständiga företagsnamn är APEAT AB och bolaget är personuppgiftsansvarigt. Som personuppgiftsansvariga har vi lagstadgad skyldighet att behandla dina personuppgifter på ett korrekt och öppet sätt.

2. Hur kan jag kontakta APEAT?

Har du frågor om vår hantering av personuppgifter, eller vill utöva dina rättigheter, är du välkommen att maila till oss på kontakt@apeat.se

3. Hur använder ni mina uppgifter för marknadsföring och tjänster?

När du prenumererar på något av våra nyhetsbrev eller tjänster använder vi den information du ger oss:

3.1 Privatperson: namn, e-post.
3.2 Restaurang/leverantör: kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, postnummer, postort, telefon.

4. Kan jag slippa utskick?

Om du bestämmer dig för att du inte längre vill få e-postmeddelande från oss kan du när som helst avsluta din prenumeration.

Det kan du göra på följande sätt:

4.1 Det finns alltid en länk som du kan klicka på för att avanmäla dig längst ner i de meddelande vi skickar till dig.
4.2 Du kan också kontakta oss via e-post kontakt@apeat.se 
4.3 Du kan även kontakta oss via vårt formulär på apeat.se 

5. Hur länge sparar ni mina uppgifter om jag tackar ja?

Vi kommer normalt sett att skicka erbjudande och nyhetsbrev till dig om våra tjänster tills du avanmäler dig och meddelar oss att du inte längre vill ha dem. Men om vi inte hört någonting från dig på ett tag eller märker att du inte öppnat våra e-postmeddelanden under en 24-månadersperiod kommer vi att radera dina uppgifter från vår databas.

Det finns inget som hindrar dig från att när som helst anmäla dig på nytt.

6. Var lagrar APEAT mina personuppgifter?

All information du delger oss lagras på säkra servrar inom EU.

7. Delar APEAT mina uppgifter med någon?

De som får tillgång till dina personuppgifter är endast personer som behöver dem för att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Vi säljer inte dina personuppgifter till någon tredje part.

8. Vilka rättigheter har jag under dataskyddslagstiftningen?

Dataskyddslagstiftningen ger dig vissa rättigheter när det gäller hur dina uppgifter behandlas. Dessa rättigheter inkluderar rätten att komma åt dina uppgifter, att rätta felaktiga uppgifter, att radera dina uppgifter, att begränsa behandlingen av dina uppgifter, att överföra dina uppgifter, samt att göra invändningar mot hur de behandlas.

Du hittar ytterligare information om dina rättigheter och vad som gäller för dig hos Datainspektionen på https://www.datainspektionen.se/

9. Vad kan jag göra om jag inte är nöjd?

Vi är fast beslutna att skydda och respektera din integritet, men om du är missnöjd med hur vi samlar in eller behandlar dina uppgifter, eller om du bara vill ha ytterligare information om dina rättigheter, är du välkommen att kontakta oss.

Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att lösa eventuella problem och har som målsättning att besvara dina frågor så snart som möjligt. Du kan även skicka in klagomål till Datainspektionen – ytterligare information hittar du på https://www.datainspektionen.se/om-oss/kontakta-oss/

10. Hur påverkar detta andra e-postmeddelande jag får från er?

Om du har registrerat dig för någon av våra tjänster kommer du fortfarande att få e-postmeddelande som rör dessa tjänster. Om du väljer att inte längre ta emot reklam, erbjudanden och nyhetsbrev från oss kommer detta inte på något sätt att påverka e-postmeddelanden som krävs för att vi skall kunna tillhandahålla våra tjänster till dig.